fbpx

De praktijk

Deskundig en ervaren

U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Elk lid van ons team is uitstekend geschoold en heeft zijn eigen taken. De mondhygiënist / preventieassistent helpt u uw gebit schoon te houden. Ook kan hij of zij u adviseren over goede preventie van gaatjes en andere problemen.

Werkwijze

Tijdens een periodiek controle bekijken we de status van het gebit. Ook controleren wij de mond op eventuele afwijkingen. Mocht het noodzakelijk zijn om een behandeling uit te voeren, dan maken wij hiervoor een nieuwe afspraak. Draagt u een kunstgebit? Ook dan is het belangrijk om in ieder geval jaarlijks de mond te laten onderzoeken op eventuele afwijkingen.

Hygiëne, veiligheid en kwaliteit voorop

Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit en hygiëne in onze praktijk. Voor uw veiligheid is het belangrijk dat u ons goed informeert over zaken die een veilige behandeling kunnen beïnvloeden. Wij vragen u daarom om een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Dit is een vragenlijst over medicijngebruik, aandoeningen en algemene gezondheid. Zo kunnen wij er voor zorgen dat u de juiste zorg en aandacht krijgt en weten wij hoe we moeten handelen mocht er zich onverhoopt iets voordoen tijdens een bezoek aan onze praktijk. Lees meer over hoe u ons kunt helpen bij een veilige behandeling.

Contactgegevens

Dentiz, centrum voor mondzorg

Praktijk Spijkenisse
Theemsweg 9A
3201LT Spijkenisse
[T] 0181 61 01 61
[E] info@dentiz.nl

Praktijk Dordrecht
Gravensingel 97
3319 ES Dordrecht
[T] 078 303 84 28
[E] info-dordt@dentiz.nl

Open chat
Stuur geen privacy gevoelige informatie!
Beste bezoeker,

Deze Whatsapp service is alleen bedoeld voor Dentiz Spijkenisse

Onze WhatsApp service is alleen tijdens de openingstijden van de praktijk beschikbaar. Heeft u dezelfde dag geen reactie gekregen van ons dan is uw afspraak/annulering niet bevestigd. U kunt ons de volgende dag opnieuw een bericht sturen of ons mailen/bellen.

Onze WhatsApp service is NIET bedoeld voor zorg en/of administratie gerelateerde vragen. Gaarne alleen afspraak gerelateerde vragen stellen.

Wilt u geen privacy gevoelige informatie sturen als daar niet om gevraagd wordt, dit in verband met privacy wetgeving.