fbpx

Huisregels

Afspraken

In de praktijk wordt alleen behandeld volgens afspraak. Wij vragen u op tijd aanwezig te zijn. Bij het te laat verschijnen op een afspraak, loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd.

Afspraken kunnen uiterlijk 48 uur van tevoren worden gewijzigd/geannuleerd. Het niet nakomen van een afspraak zal in rekening worden gebracht. Afspraken kunnen aan de balie, telefonisch of per mail worden gemaakt/gewijzigd/geannuleerd.

Wij streven ernaar iedereen op tijd te behandelen. Echter, het kan voorkomen dat een behandeling langer duurt dan verwacht, wanneer zich bijvoorbeeld een spoedgeval voordoet. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Uw gegevens up-to-date

U bent altijd zelf verantwoordelijk een wijziging van uw gegevens aan ons door te geven (bijvoorbeeld een adreswijziging, nieuw mobiel telefoonnummer of andere zorgverzekeraar). Ook is het belangrijk een wijziging in uw gezondheid/medicijngebruik door te geven.

Tot slot

Om voor beide partijen een goede situatie te kunnen creëren, is het van groot belang dat u onze praktijk regelmatig bezoekt; over het algemeen adviseren wij volwassenen en kinderen om twee keer per jaar een periodieke controle en reiniging uit te laten voeren. In overleg met u kan dit aantal op indicatie verhoogd of verlaagd worden.
Open chat
Stuur geen privacy gevoelige informatie!
Beste bezoeker,

Deze Whatsapp service is alleen bedoeld voor Dentiz Spijkenisse

Onze WhatsApp service is alleen tijdens de openingstijden van de praktijk beschikbaar. Heeft u dezelfde dag geen reactie gekregen van ons dan is uw afspraak/annulering niet bevestigd. U kunt ons de volgende dag opnieuw een bericht sturen of ons mailen/bellen.

Onze WhatsApp service is NIET bedoeld voor zorg en/of administratie gerelateerde vragen. Gaarne alleen afspraak gerelateerde vragen stellen.

Wilt u geen privacy gevoelige informatie sturen als daar niet om gevraagd wordt, dit in verband met privacy wetgeving.