fbpx

Vacature Tandarts in Dordrecht

VACATURE TANDARTS VOOR 2-4 DAGEN PER WEEK IN DORDRECHT

FUNCTIE OMSCHRIJVING VACATURE
Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek als tandarts in drukke goed georganiseerde tandartspraktijk met een lekkere volle agenda? Hou jij er van om in een prettige werksfeer te werken? Kun jij je zelfstandig werken mar vindt jij het wel fijn dat er de mogelijkheid is voor overleg? Kwaliteit leveren en patiëntgerichtheid in combinatie met gezelligheid staat bij jou voorop.

FUNCTIE EISEN

  • Tandarts
  • BIG geregistreerd
  • 2 - 4 dagen per week beschikbaar, dagen in overleg
  • Teamplayer
  • Uitstekende Nederlandse taalvaardigheden
  • Patiëntgericht

OMSCHRIJVING VAN DE PRAKTIJK
Het betreft een moderne tandartspraktijk in Dordrecht.Je komt te werken in een leuk team bestaande uit een 10 tal medewerkers. Je krijgt hier alle ruimte om je verder te ontwikkelen. De praktijk is goed bereikbaar met zowel ov als de auto.
De praktijk is gelegen op een AA lokatie in Dordrecht.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Werken als ZZPer of in loondienst, beide is bespreekbaar

INTERESSE IN DE VACATURE IN DE REGIO DORDRECHT?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wanita Sewdien praktijkmanager-dordt@dentiz.nl (praktijkmanager) of Marco Boschman (tandarts) mmboschman@planet.nl

Open chat
Stuur geen privacy gevoelige informatie!
Beste bezoeker,

Deze Whatsapp service is alleen bedoeld voor Dentiz Spijkenisse

Onze WhatsApp service is alleen tijdens de openingstijden van de praktijk beschikbaar. Heeft u dezelfde dag geen reactie gekregen van ons dan is uw afspraak/annulering niet bevestigd. U kunt ons de volgende dag opnieuw een bericht sturen of ons mailen/bellen.

Onze WhatsApp service is NIET bedoeld voor zorg en/of administratie gerelateerde vragen. Gaarne alleen afspraak gerelateerde vragen stellen.

Wilt u geen privacy gevoelige informatie sturen als daar niet om gevraagd wordt, dit in verband met privacy wetgeving.