fbpx

Vacature Tandartsassistent Spijkenisse

TANDARTSASSISTENT VOOR 2-3 DAGEN PER WEEK IN SPIJKENISSE PER DIREKT

FUNCTIE OMSCHRIJVING VACATURE
Wil jij werken als tandartsassistent bij een leuke en moderne praktijk en wil je onderdeel uitmaken van een hecht team? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor een algemene tandartspraktijk met 6 behandelkamers in Spijkenisse zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de inval aan de stoel, die 2-3 dagen per week beschikbaar is. In deze praktijk staan kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel. Ben jij die leuke enthousiaste tandartsassistent, die vriendelijk en stressbestendig is? Reageer dan snel op deze leuke vacature!

FUNCTIE EISEN VACATURE TANDARTSASSISTENT IN SPIJKENISSE

  • Gediplomeerd allround tandartsassistent
  • Stressbestendig
  • Beschikbaar voor 2-3 dagen per week
  • Flexibel
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Gemotiveerd
  • Op zoek naar een langdurige samenwerking


OMSCHRIJVING VAN DE TANDARTSPRAKTIJK
Onze tandartspraktijk is gelegen in de wijk Schenkel in Spijkenisse. Je komt te werken in een professioneel, hecht en enthousiast team. Er heerst een goede sfeer en er wordt gewerkt met Exquise Next Generation. Onze locatie is zowel met het OV (op loopafstand van metrostation Spijkenisse Centrum) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid rondom de praktijk.

ARBEIDSVOORWAARDE
Conform KNMT-richtlijnen.

HEB JE INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?
Stuur dan een mail met je CV naar info@dentiz.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nancy Koolmees praktijkmanager@dentiz.nl.

Team Dentiz Mondzorg
Dentiz_Mondzorg
Open chat
Stuur geen privacy gevoelige informatie!
Beste bezoeker,

Onze WhatsApp service is alleen tijdens de openingstijden van de praktijk beschikbaar. Heeft u dezelfde dag geen reactie gekregen van ons dan is uw afspraak/annulering niet bevestigd. U kunt ons de volgende dag opnieuw een bericht sturen of ons mailen/bellen.

Onze WhatsApp service is NIET bedoeld voor zorg en/of administratie gerelateerde vragen. Gaarne alleen afspraak gerelateerde vragen stellen.

Wilt u geen privacy gevoelige informatie sturen als daar niet om gevraagd wordt, dit in verband met privacy wetgeving.