fbpx

Famed

Betalingen

In onze praktijk zorgen wij liever voor uw gebit, dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het sturen en het innen van de nota’s over aan Famed. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, specialisten in beugels, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Wat betekent dit voor u?

De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Famed. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Digitale facturatie

Kiest u voor digitale facturatie, kijk dan op Nota van Famed voor een overzicht van al uw nota’s en persoonlijke gegevens. Dien hier ook direct uw nota in bij uw zorgverzekeraar. Als u zich aanmeldt voor FiNBOX (gezamenlijk initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank), dan zet Famed de betalingsopdracht automatisch voor u klaar in uw internetbankieromgeving. U hoeft dan alleen nog akkoord te geven en heeft nergens meer omkijken naar.

Op tijd betalen

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Famed hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Famed via 0900-0885 (€ 0,15 per minuut) of ga naar notavanfamed.nl

Aanvragen betalingsregeling

Famed biedt u de mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. De hoogte van de extra kosten zijn afhankelijk van de hoogte van het te betalen bedrag en de looptijd van de regeling. Daarnaast wordt een wettelijke rente in regeling gebracht. Voor het aanvragen van een betalingsregeling kunt u contact opnemen met Famed.

Vragen over uw nota?

Heeft u vragen over uw nota?  Op veel vragen vindt u hier al antwoord. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan contact op met Famed via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,15 per minuut) of ga naar notavanfamed.nl.