Over dentiz

Dentiz, centrum voor mondzorg is een zeer moderne praktijk voor het hele gezin. Wij bestaan uit een enthousiast team van tandheelkundige medewerkers die ernaar streven u onder één dak veel tandheelkundige disciplines aan te bieden. Tandartsen, mondhygiënisten, preventie-, stoel- en balieassistentes werken op een professioneel hoog niveau samen om in een ontspannen sfeer de meest optimale behandelingen toe te passen, met de best mogelijke service.

Uiteraard werken al onze medewerkers volgens de laatste kwaliteitsnormen en vindt regelmatig bijscholing plaats. Al onze mondzorgkundige medewerkers zijn in Nederland afgestudeerd en ingeschreven in het  BIG- en kwaliteitsregister voor tandartsen en mondhygiënisten, en in Maart 2012 werd ons centrum ISO- gecertificeerd.

De filosofie van Dentiz is om samen met u te streven naar een gezond stralend en sterk gebit. Door gebruik te maken van de modernste apparatuur en technieken, helpen we u uw tandheelkundige wensen waar te maken.
Patiëntgerichtheid, kwaliteit, doelmatigheid en persoonlijke aandacht staan hierbij centraal. Samen komen we tot de beste aanpak; u zit niet lijdzaam in de stoel, maar beslist mee over de beste aanpak.

Team

Marco Boschman, tandarts eigenaar
Hij studeerde in 1990 af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (ACTA), waarna hij zijn dienstplicht vervulde bij de Koninklijke Luchtmacht en daar werkzaam bleef tot 1995.
In dit jaar vestigde hij zich in Spijkenisse, waar hij ook sedert acht jaar een verwijspraktijk endodontologie voert.
Bijzondere interesses zijn cosmetische tandheelkunde, orale kinesiologie en endodontologie.
Na zijn afstuderen heeft hij zich met name bekwaamd in de endodontologie. Zo heeft hij cursussen gevolgd op de Eastman dental institute in Londen en aan ACTA, en bezoekt hij jaarlijks internationale congressen. Verder is hij lid van de Nederlandse Vereniging ter bevordering van de Tandheelkunde (NMT), Nederlandse Vereniging van Endodontologie (NVvE), Europian Society of Endodontology (ESE), Europian Society of Microscopic Dentistry (ESMD), Endo Intervisie (overlegorgaan verwijspraktijken endodontologie), Dutch Academy Esthetic Dentistry (DAED) en LOT (Landelijk Overleg Tandartsen).
Hij is BIG (9031231902) – en KRT geregistreerd.

Katja Boschman - van Lieshout, mondhygiënist/kindertandverzorgende eigenaar
Zij studeerde in 1997 af aan de KUN (katholieke universiteit Nijmegen) waarna zij aansluitend de opleiding kindertandverzorgende volgde gedurende 1 jaar.
Daarnaast was zij gedurende 7 jaar werkzaam als kindertandverzorgende bij de Stichting jeugdtandverzorging en Sanasmile te Rotterdam.
In 2000 begon zij haar praktijk voor mondhygiëne in Spijkenisse.
Vanaf 2003  voert Katja Boschman-v Lieshout een maatschap met haar partner Marco Boschman. Zij is KRM - geregistreerd (050153).

Gaus Zulfaqar, tandarts

Tahnee Baas, mondhygiënist

Stephanie Crouwel, mondhygiënist

Milad Bashy , mondhygiënist

Zolal Sharifi, mondhygiënist

Yassemin Altindag, mondhygiënist

Marwa Sidiqi, mondhygiënist 

Laura Kempenaers-van Driel Kluit, mondhygiënist

Anne-Lise de Wilt, baliemedewerker

Corinne Vos, tandartsassistente

Hassan Visca, tandartsassistent

Carla Boshoven – Herrewijer, tandartsassistente

Sara Awshi, baliemedewerker

Ashley Hesselink, baliemedewerke

Francis Stapel, officemanager